תאריך תצוגה: 29/02/2024
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. תחולה
פרק שני: איכות חלב וחלב מפוסטר
3. תקן תברואי לגבי חלב
4. תקן תברואי לגבי חלב מפוסטר
5. הוראות תברואיות להעברת חלב מפוסטר ושיווקו
פרק שלישי: חובותיו של יצרן
6. הוראות תברואיות לייצור חלב מפוסטר
7. קירור
8. סינון
9. פיסטור
10. מילוי בקבוקי חלב
11. כיסוי או סגירה
12. סימון
13. העברה לתבניות
14. קירור החלב המפוסטר
15. הציוד המשמש לייצור חלב מפוסטר יהא נקי ומחוטא
16. תדירות הבדיקות התברואיות וסוגיהן
פרק רביעי: מערכת הפיסטור
סימן א': מיתקני פיסטור
17. השסתום
18. מנגנון אזעקה
19. פעולת השסתום
20. בקורת פעולת השסתום
21. מיכל השוואה
22. אין לעקוף את תהליך הפיסטור
23. קביעת תקופת השהייה
סימן ב': מודדי חום
24. מדחום רגיל ומדחום רושם
25. בקורת דיוקם של מודדי–חום
26. זהות מדידות הטמפרטורות
27. עקומות הרישום
28. שעת הרישום
29. אין לשנות פעולת המדחום הרושם
30. הסוג, הדיוק ומהירות ההגבה של מדחומים רגילים
31. הסוג, הדיוק ואופן הרישום של מדחומים רושמים
32. החובה לשמור על הלוח או סרט הרישום
פרק חמישי: הממונה על הפיסטור
33. הממונה על הפיסטור
34. חובותיו של הממונה על הפיסטור
פרק ששי: עובדי מחלבה
35. העסקת עובדים
36. נקיון העובדים
37. בריאות העובדים
38. בדיקות רפואיות
פרק שביעי: הוראות שונות
39. הוראות תברואיות כלליות
40. שמירת דינים
41. תחילה
42. השם

צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (איכות חלב), התשי"ח-1958 1

בתוקף סמכותי לפי סעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, ובתוקף שאר הסמכויות הנתונות לי לפי כל דין, אני מצווה לאמור:
1.   
2.   
3.   
4.   
5.   
6.   
7.   
8.   
9.   
10.   
11.   
12.   
13.   
14.   
15.   
16.   
17.   
18.   
19.   
20.   
21.   
22.   
23.   
24.   
25.   
26.   
27.   
28.   
29.   
30.   
31.   
32.   
33.   
34.   
35.   
36.   
37.   
38.   
39.   
40.   
41.   
42.   

י"א באלול התשי"ח (27 באוגוסט 1958)
משה כרמל
שר התחבורה
ממלא מקום שר הבריאות
[1.] ק"ת 825, התשי"ח (11.9.1958), עמ' 1938.

מפת מסמך

פרק ראשון: הוראות כלליות
1. הגדרות
2. תחולה
פרק שני: איכות חלב וחלב מפוסטר
3. תקן תברואי לגבי חלב
4. תקן תברואי לגבי חלב מפוסטר
5. הוראות תברואיות להעברת חלב מפוסטר ושיווקו
פרק שלישי: חובותיו של יצרן
6. הוראות תברואיות לייצור חלב מפוסטר
7. קירור
8. סינון
9. פיסטור
10. מילוי בקבוקי חלב
11. כיסוי או סגירה
12. סימון
13. העברה לתבניות
14. קירור החלב המפוסטר
15. הציוד המשמש לייצור חלב מפוסטר יהא נקי ומחוטא
16. תדירות הבדיקות התברואיות וסוגיהן
פרק רביעי: מערכת הפיסטור
סימן א': מיתקני פיסטור
17. השסתום
18. מנגנון אזעקה
19. פעולת השסתום
20. בקורת פעולת השסתום
21. מיכל השוואה
22. אין לעקוף את תהליך הפיסטור
23. קביעת תקופת השהייה
סימן ב': מודדי חום
24. מדחום רגיל ומדחום רושם
25. בקורת דיוקם של מודדי–חום
26. זהות מדידות הטמפרטורות
27. עקומות הרישום
28. שעת הרישום
29. אין לשנות פעולת המדחום הרושם
30. הסוג, הדיוק ומהירות ההגבה של מדחומים רגילים
31. הסוג, הדיוק ואופן הרישום של מדחומים רושמים
32. החובה לשמור על הלוח או סרט הרישום
פרק חמישי: הממונה על הפיסטור
33. הממונה על הפיסטור
34. חובותיו של הממונה על הפיסטור
פרק ששי: עובדי מחלבה
35. העסקת עובדים
36. נקיון העובדים
37. בריאות העובדים
38. בדיקות רפואיות
פרק שביעי: הוראות שונות
39. הוראות תברואיות כלליות
40. שמירת דינים
41. תחילה
42. השם