1. | הגדרות |
2. | אחריות מוביל |
פרק שני: הארגז | |
3. | הסדר ההובלה |
4. | דפנות הארגז |
5. | תוכן הארגז |
6. | החזקת לחם בארגז |
7. | חובת סימון הארגז |
8. | שפת הסימון |
פרק שלישי: הכלים | |
9. | הסדר ההטענה והפריקה |
10. | חומר הכלים |
11. | איסור הנחת כלים מחוץ לארגז |
12. | החזקת כלים |
פרק רביעי: הובלת לחם | |
13. | הובלה בתנאים תברואיים |
14. | איסור השימוש בבדים |
15. | הנחת לחם בארגז |
פרק חמישי: בריאות המוביל | |
16. | נקיון המוביל |
17. | בריאות המוביל |
18. | אישור רפואי |
19. | בדיקות רפואיות |
פרק שישי: הוראות שונות | |
20. | שמירת דינים |
21. | תחילה |
22. | השם |
צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשי"ח-1957 1 בתוקף סמכותי לפי הסעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, ובתוקף שאר הסמכויות הנתונות לי לפי כל דין, אני מצווה לאמור: |
1. |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. |
9. |
10. |
11. |
12. |
13. |
14. |
15. |
16. |
17. |
18. |
19. |
20. |
21. |
22. לצו זה ייקרא "צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשכ"א-1960". ג' בכסלו התשכ"א (22 בנובמבר 1960) ישראל ברזילי שר הבריאות |