תאריך תצוגה: 29/02/2024
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. אחריות מוביל
פרק שני: הארגז
3. הסדר ההובלה
4. דפנות הארגז
5. תוכן הארגז
6. החזקת לחם בארגז
7. חובת סימון הארגז
8. שפת הסימון
פרק שלישי: הכלים
9. הסדר ההטענה והפריקה
10. חומר הכלים
11. איסור הנחת כלים מחוץ לארגז
12. החזקת כלים
פרק רביעי: הובלת לחם
13. הובלה בתנאים תברואיים
14. איסור השימוש בבדים
15. הנחת לחם בארגז
פרק חמישי: בריאות המוביל
16. נקיון המוביל
17. בריאות המוביל
18. אישור רפואי
19. בדיקות רפואיות
פרק שישי: הוראות שונות
20. שמירת דינים
21. תחילה
22. השם

צו הפיקוח על מצרכים ושירותים (הובלת לחם), התשי"ח-1957 1

בתוקף סמכותי לפי הסעיפים 5 ו–15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, ובתוקף שאר הסמכויות הנתונות לי לפי כל דין, אני מצווה לאמור:
1.   
2.   
3.   
4.   
5.   
6.   
7.   
8.   
9.   
10.   
11.   
12.   
13.   
14.   
15.   
16.   
17.   
18.   
19.   
20.   
21.   
22.   

ג' בכסלו התשכ"א (22 בנובמבר 1960)
ישראל ברזילי
שר הבריאות
[1.] ק"ת 1075, התשכ"א (8.12.1960), עמ' 436.

מפת מסמך

פרק ראשון: פרשנות
1. הגדרות
2. אחריות מוביל
פרק שני: הארגז
3. הסדר ההובלה
4. דפנות הארגז
5. תוכן הארגז
6. החזקת לחם בארגז
7. חובת סימון הארגז
8. שפת הסימון
פרק שלישי: הכלים
9. הסדר ההטענה והפריקה
10. חומר הכלים
11. איסור הנחת כלים מחוץ לארגז
12. החזקת כלים
פרק רביעי: הובלת לחם
13. הובלה בתנאים תברואיים
14. איסור השימוש בבדים
15. הנחת לחם בארגז
פרק חמישי: בריאות המוביל
16. נקיון המוביל
17. בריאות המוביל
18. אישור רפואי
19. בדיקות רפואיות
פרק שישי: הוראות שונות
20. שמירת דינים
21. תחילה
22. השם