| יין, כוהל יין, כוהל ענבים, תירוש ענבים, יין מיסטל, תירוש ענבים מרוכז, יין ליקר, יין מחוזק, יין מתוק מחוזק, יין מתובל, יין בציר מאוחר, יין בעל חוזק כוהל נמוך, יין ממותק/ יין קידוש, יין ממותק/ יין קידוש בעל תכולת כוהל נמוכה, יינות מבעבעים ויינות מוגזים, משקאות מבוססים על תוצרת הגפן, משקאות המבוססים על יין | 1318 חלק 1 - יין, משקאות מבוססים על יין ומשקאות המבוססים על תוצרת הגפן: הגדרות ותהליכים (סיוון התשע"ח, יוני 2018); 1318 חלק 2 - יין, משקאות מבוססים על יין ומשקאות מבוססים על תוצרת הגפן: דרישות ושיטות בדיקה (סיוון התשע"ח, יוני 2018) | פרק ג' לחלק 1 ופרק ב' לחלק 2 - כינויים; פרק ג' לחלק 2 - דרישות סימון; סעיף 4.3 לחלק 2 - סטייה מתכולה מוצהרת | פרק ג' לחלק 1 ופרק ב' לחלק 2 - כינויים; פרק ב' לחלק 1 - מונחים והגדרות, למעט סעיפים 2.4 עד 2.11, 2.26 ו-2.27 | |
| | 1188 - בשר טחון ומוצרי בשר טחון (ניסן התשס"ב, אפריל 2002), ג"ת (אדר התשס"ו, מרץ 2006) | סעיף 1.4 - מיון; סעיף 2.4 - סימון;
סעיף 3.2 - סבולת במשקל
| סעיף 1.3.5 - בשר טחון; סעיף 1.4 - מיון;
| |