תאריך תצוגה: 01/07/2024
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. אישור בית מטבחיים
2א. היתר
3. אגרות היתר
4. הוראה להורדת בשר והעברתו לבית קירור
5. סמכות להעביר לבית קירור גם אם לא נתמלאו התנאים
6. החזרת בשר לחוץ–לארץ
7. תעודת שחרור
7א. סמכות ביצוע
8. אגרת תעודות שחרור
9. פטור מאגרה
10. תחילה
11. ביטול
12. השם

תקנות מחלות בעלי-חיים (יבוא בשר), התשל"ד-1974 1

בתוקף סמכותי לפי סעיף 20 לפקודת מחלות בעלי-חיים, 1945, ולפי כל חוק שבסמכותי, אני מתקין תקנות אלה:
 
1.   
2.   
2א.   
3. 2
אגרות היתר

(תיקונים: התשל"ז, התשל"ט, התשמ"ז, התשנ"ג)
בעד מתן היתר תשולם אגרה בסך של 550 ש"ח.
4.   
5.   
6.   
7.   
7א.   
8. 3
אגרת תעודות שחרור

(תיקונים: התשל"ט, התשמ"ז)
בעד מתן תעודת שחרור תשולם אגרה כמפורט להלן:
(1) לבשר לכל טונה או חלק ממנה 55 ש"ח
(2) לקרביים, לכל טונה או חלק ממנה 281 ש"ח
9.   
10.   
11.   
12.   
1. שם המבקש/ים_______________________________ מס' ת"ז/עוסק מורשה___________________________
מענו
2. שם בית המטבחיים שאישורו מבוקש
 
(באותיות דפוס לועזיות)
מענו____________________________ מספרו הרשמי בארץ המוצא__________________________________
(באותיות דפוס לועזיות)
התחייבות והצהרת המבקש

אני הח"מ מתחייב לשלם למדינה, לפי דרישת המנהל הוצאות שהוציאה לשם בדיקת בית המטבחיים.

ידוע לי כי תשלום ההוצאות איננו קשור בתוצאות בדיקת בית המטבחיים ואני מתחייב לשלמן גם אם בית המטבחיים לא יאושר.

ידוע לי כי אם בית המטבחיים יאושר לפי התקנות, לא יהיה בתשלום ההוצאות בידי כדי למנוע מתן היתר ליבוא ממנו גם לאחר.

 
 
חתימת המבקש

_________________

* אם המבקש הוא תאגיד יש לצרף אישור רו"ח/עו"ד בדבר זכות חתימה.
טופס 2
(תקנה 2(ד))
מדינת ישראל
משרד החקלאות
השירותים הווטרינריים ובריאות המקנה
אישור בית מטבחיים
מס' _____________/ _____________

בתוקף סמכותי לפי תקנה 2 לתקנות מחלות בעלי חיים (יבוא בשר), התשל"ד-1974 (להלן - התקנות), אני מאשר את בית המטבחיים________________________________ מס' רישוי__________________________ שבמדינה____________________________________ לענין יבוא בשר/קרביים כמפורט להלן:

1. סוג בעל החיים

2. סוג הבשר - כשר/לא כשר*; מומלח/לא מומלח*; עם עצמות/בלי עצמות*; קפוא/מצונן*

3. סוג הקרביים - כשרים/לא כשרים*; מומלחים/לא מומלחים*; קפואים/מצוננים*

תוקף אישור זה עד יום____________________________________ וכל עוד לא שונה, בוטל או הותלה.

ניתן ביום_______________________________________

_________________

* מחק את המיותר


 
 
מנהל השירותים הווטרינריים

העתק: ר.ו.ר. יבוא ויצוא
מנהל המחלקה לפיקוח על מוצרים מן החי
ו' באייר התשל"ד (28 באפריל 1974)
חיים גבתי
שר החקלאות
[1.] ק"ת 3175, התשל"ד (23.5.1974), עמ' 1244.
תיקונים:ק"ת 3375, התשל"ה (28.7.1975), עמ' 2364;
ק"ת 3423, התשל"ו (2.11.1975), עמ' 357;
ק"ת 3640, התשל"ז (26.12.1976), עמ' 595;
ק"ת 3692, התשל"ז (11.4.1977), עמ' 1357 [התשל"ז (מס' 2)];
ק"ת 3946, התשל"ט (22.2.1979), עמ' 721;
ק"ת 4978, התשמ"ז (31.10.1986), עמ' 85;
ק"ת 5516, התשנ"ג (22.4.1993), עמ' 745;
ק"ת 5564, התשנ"ד (28.11.1993), עמ' 232;
ק"ת 5580, התשנ"ד (13.2.1994), עמ' 633 [התשנ"ד (מס' 2)];
ק"ת 5630, התשנ"ה (6.10.1994), עמ' 234;
ק"ת 5676, התשנ"ה (12.4.1995), עמ' 1372 [התשנ"ה (מס' 2)].
[2.] סכום האגרה הנקוב בתקנה 3 עודכן לאחרונה בק"ת 11312, התשפ"ד, עמ' 2683.
[3.] סכומי האגרות הנקובים בתקנה 8 עודכנו לאחרונה בק"ת 11312, התשפ"ד, עמ' 2683.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. אישור בית מטבחיים
2א. היתר
3. אגרות היתר
4. הוראה להורדת בשר והעברתו לבית קירור
5. סמכות להעביר לבית קירור גם אם לא נתמלאו התנאים
6. החזרת בשר לחוץ–לארץ
7. תעודת שחרור
7א. סמכות ביצוע
8. אגרת תעודות שחרור
9. פטור מאגרה
10. תחילה
11. ביטול
12. השם
תוספת