תאריך תצוגה: 13/09/1994
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. איסור שיווק ביצים
3. ביצה ראויה למאכל אדם
4. אריזה לשיווק
5. אריזה סיטונית
6. אריזה קמעונית
7. סימון אריזה קמעונית
8. אחסון ומיון ביצי קירור
9. טמפרטורה בהובלה ובשיווק
10. סייג לתחולה
11. תחילה

תקנות בריאות הציבור (מזון) (שיווק ביצי מאכל), התשנ"ה-1994 1

בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה:
 
1.   
2.   
3.   
(2) אוחסנה -
(א) בקירור - לא יותר מ-3 חודשים;
(ב) שלא בקירור - 16 ימים או פחות.
4.   
5.   
6.   
7.   
8.   
9.   
10.   
11.   
[1.] ק"ת 5625, התשנ"ה (13.9.1994), עמ' 20.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. איסור שיווק ביצים
3. ביצה ראויה למאכל אדם
4. אריזה לשיווק
5. אריזה סיטונית
6. אריזה קמעונית
7. סימון אריזה קמעונית
8. אחסון ומיון ביצי קירור
9. טמפרטורה בהובלה ובשיווק
10. סייג לתחולה
11. תחילה