1. | הגדרות |
2. | איסור שיווק ביצים |
3. | ביצה ראויה למאכל אדם |
4. | אריזה לשיווק |
5. | אריזה סיטונית |
6. | אריזה קמעונית |
7. | סימון אריזה קמעונית |
8. | אחסון ומיון ביצי קירור |
9. | טמפרטורה בהובלה ובשיווק |
10. | סייג לתחולה |
11. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (שיווק ביצי מאכל), התשנ"ה-1994 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
1. |
2. |
3. (1) לא נמצא בה פגם מן המפורטים בסעיף 14ד(ב) לכללי המועצה לענף הלול (הסדרת ייצור, מיון ושיווק), התשכ"ח-1968 ((להלן - כללי המועצה לענף הלול); (2) אוחסנה - (א) בקירור - לא יותר מ-3 חודשים; (ב) שלא בקירור - 16 ימים או פחות. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. |
9. |
10. |
11. |