תאריך תצוגה: 24/06/1984
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. הסדרת הייצור
3. שמירת דינים
4. תחילה

תקנות בריאות הציבור (מזון) (תכולת היסטמינים בדגים), התשמ"ג-1983 1

בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון), 1935, וסעיפים 5 ו-15 לחוק הפיקוח על מצרכים ושירותים, התשי"ח-1957, אני מתקין תקנות אלה:
 
1.   
"דגים" - כמשמעותם בתקנות בריאות הציבור (מזון) (בדיקת דגים), התשמ"א-1981, לרבות שימורי דגים ומוצרי מזון שדגים נכללים בהרכבם;
"שיטת בדיקה" - שיטת הבדיקה המפורטת ב- Chapter 18.067 Fluorometric Method (29) Official Final Action שב- Oficial Methods of Analysis of the Association of Official Analytical Chemists Ed. 13 1980 Washington (p. 296) , או כל מהדורה מאוחרת יותר, שהופקד בספרית משרד הבריאות בירושלים, רח' המלך דוד 18;
"שיווק" - העברה לאחר בכל דרך מדרכי ההעברה.
2.   
3.   
4.   
[1.] ק"ת 4471, התשמ"ג (14.3.1983), עמ' 936.
תיקונים:ק"ת 4519, התשמ"ג (12.8.1983), עמ' 1816;
ק"ת 4651, התשמ"ד (24.6.1984), עמ' 1818.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. הסדרת הייצור
3. שמירת דינים
4. תחילה