תאריך תצוגה: 09/02/1993
הקליקו על כותרת הסעיף
1. הגדרות
2. הגבלת עיבוד בשר
3. הגבלת שיווק
4. מים מוספים
5. שיעור פוספטים
6. שיעור ניטרטים וניטריטים
7. סימון
8. חישוב המים המוספים
9. הכנת דוגמה לבדיקה
10. בדיקת מים וחלבון
11. בדיקת פוספטים
12. בדיקת ניטרטים וניטריטים
13. סייג לתחולה
14. תחילה

תקנות בריאות הציבור (מזון) (בשר מעובד), התשנ"ג-1993 1

בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה:
 
1.   
"בשר" - שרירי שלד של עוף או בהמות, עם עצמות או בלעדיהן;
"בשר מעובד" - בשר שעבר תהליך טיפול של כיבוש, הזרקת מים, עיסוי או טבילה במים, ולמעט פירוק, אריזה או המלחה;
"המלחה" - השריית בשר במלח מאכל;
"מים" - מים או מים המכילים מלחים או תוספי מזון אחרים;
"שיווק" - העברה לאחר בכל דרך מדרכי ההעברה.
2.   
3.   
4.   
5.   
6.   
7.   
8.   
9.   
10.   
11.   
12.   
13.   
14.   
 
משה משיח
 
המנהל הכללי של משרד הבריאות
נתאשר.
 
חיים רמון
 
שר הבריאות
 
[1.] ק"ת 5499, התשנ"ג (9.2.1993), עמ' 346.

מפת מסמך

1. הגדרות
2. הגבלת עיבוד בשר
3. הגבלת שיווק
4. מים מוספים
5. שיעור פוספטים
6. שיעור ניטרטים וניטריטים
7. סימון
8. חישוב המים המוספים
9. הכנת דוגמה לבדיקה
10. בדיקת מים וחלבון
11. בדיקת פוספטים
12. בדיקת ניטרטים וניטריטים
13. סייג לתחולה
14. תחילה