1. | הגדרות |
2. | הגבלת עיבוד בשר |
3. | הגבלת שיווק |
4. | מים מוספים |
5. | שיעור פוספטים |
6. | שיעור ניטרטים וניטריטים |
7. | סימון |
8. | חישוב המים המוספים |
9. | הכנת דוגמה לבדיקה |
10. | בדיקת מים וחלבון |
11. | בדיקת פוספטים |
12. | בדיקת ניטרטים וניטריטים |
13. | סייג לתחולה |
14. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (בשר מעובד), התשנ"ג-1993 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
1. |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. |
9. |
10. |
11. |
12. |
13. |
14.
|