1. | הגדרות |
2. | ייצור בשר מגורם |
3. | מכונה לגירום בשר |
4. | מדור לגירום בשר |
5. | אחסנת חומר גלם |
6. | העברת חומר גלם |
7. | תנאים לייצור בשר מגורם |
8. | תהליך הייצור |
9. | הטמפרטורה בשעת הייצור |
10. | ניקוי המכונה |
11. | רופא וטרינרי |
12. | שיטות בדיקה |
13. | נטילת דוגמאות |
14. | אריזת הבשר המגורם |
15. | סימון האריזה |
16. | סימון אסור |
17. | החזקת חמרי אריזה |
18. | תעודת משלוח |
19. | שמירת דינים |
20. | תחילה |
תוספת ראשונה | |
4. תעודה וטרינרית | |
תוספת שניה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (גירום בשר), התשמ"ד-1984 1 בתוקף סמכות שרי הבריאות לפי סעיף 10 לחוק רישוי עסקים, התשכ"ח-1968, ובתוקף סמכות המנהל הכללי של משרד הבריאות לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אנו מתקינים תקנות אלה: |
1. |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. |
9. |
10. |
11. |
12. |
13. |
14. |
15. |
16. |
17. |
18. |
19. |
20. |
1. זיהוי הבשר המגורם/חומר הגלם* סוג הבשר שמנו הופק הבשר המגורם/חומר הגלם* .................................... סוג האריזה/המכל*................................................................ . מס' אריזות/מכלים* ......................... משקל כללי......................... מאוחסן ומובא בטמפרטורה ........................................................ תאריך הייצור .............................................................. משקל נקי .............................................................. _________________ * למחוק את המיותר. |
2. מקור הבשר המגורם/חומר הגלם* שם ומען של היצרן............................................................. שם הרופא הוטרינרי האחראי לפיקוח במפעל ......................................... |
3. יעוד המשלוח הבשר המגורם/חומר הגלם* המתואר לעיל מועבר מ- .................................. ל ............... בשעה ................. ברכב מספר............................ שם ומען של בעל הרכב ......................................................... |
4. תעודה וטרינרית אני .......................................... החתום מטה, רופא וטרינרי במפעל .................................. מאשר בזה שהבשר המגורם/חומרהגלם* המתואר לעיל מיוצר במפעל בעל רשיון לפי חוק רישוי עסקים, התשכ"ח-1968, שהוא תחת פיקוחי ועומד בתנאים הנדרשים לפי תקנות בריאות הציבור (מזון) (גירום בשר), התשמ"ד-1984 (להלן - התקנות).הבשר נבדק לפני יציאתו מהמפעל ועונה על דרישות התקנות. הבשר מועבר ברכב שנתקיימו בו דרישות תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים להובלת בשר, דגים, עופות ומוצריהם), התשל"ב-1971. תאריך ........................ שמו המלא של הרופא הוטרינרי ................ מקום........................ ........................ חתימת הרופא הוטרינרי ................................ חותמת _________________ * למחוק את המיותר.
|