1. | הגדרות |
2. | סימון גלוטן |
3. | סימון ללא גלוטן |
4. | תחילה |
תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון גלוטן), התשנ"ו-1996 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה: |
1. |
2. |
3. (2) הוא יוצר בתנאי ייצור נאותים כהגדרתם בתקנות בריאות הציבור (מזון) (תנאי ייצור נאותים), התשנ"ג-1993, להנחת דעתו של המנהל; (3) ננקטו הצעדים הדרושים כדי להבטיח כי רמת הגלוטן בחומר הגלם ובמזון לא תעלה על 20 חלקים למיליון. |
4. |