1. | הגדרות |
2. | הובלת מוצרי מזון |
3. | תנאים בארגז |
4. | סימון ארגז קיבול |
5. | הובלת מוצרי מזון שונים |
6. | תחולה |
7. | שמירת דינים |
8. | תחילה |
9. | השם |
תוספת |
תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים להובלת בשר, דגים, עופות ומוצריהם), התשל"ב-1971 1 בתוקף סמכותי לפי סעיף 10 לחוק רישוי עסקים, התשכ"ח-1968, אני מתקין תקנות אלה: |
1. |
2. |
3. |
4. |
5. 1 לא יוביל אדם, לא יעמיס ולא ישווק בארגז קיבול אחד מוצרי מזון שונים אלא אם כל מוצר מזון ארוז בעטיפה והטמפרטורה בארגז הקיבול אינה עולה על 18 צלסיוס. |
6. |
7. |
8. |
9. |